SABORSKI DIŠKORŠI | Kampanja ima prvog kolumnistu – radi se o saborskom zastupniku Emilu Dausu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sutra izlazi prva kolumna Emila Dausa na Kampanji – naziva „Saborski diškorši“!

Portal Kampanja je u prvih mjesec dana probio brojku od 5.300 pojediničnih posjetioca, dakle različitih posjetitelja na naš portal, a obzirom na skroman marketing i objektivnu činjenicu da svemu moramo pristupati racionalno, to su brojke na koje smijemo biti ponosni.

No, pokazali smo od prvog dana kako nećemo trčati za brojkama i kako će se na našem portalu moći pročitati i unikatni tekstovi koji će, nadam se, čitateljstvo potaknuti na kritičko razmišljanje. Zbog toga, važno nam je da imamo kvalitetnu mrežu kolumnista koji će portalu dati „dodanu vrijednost“.

Upitali smo, onako pomalo na prepad, za pisanje kolumne jedinog saborskog zastupnika s Pazinštine Emila Dausa i odgovor morali sačekati par dana, a onda nam je stigao potvrdan. Zbog toga, s ponosom najavljujemo kako će sutra ujutro, od 07:00 izaći prva kolumna Emila Dausa.

Tko je Emil Daus?

Ovo pitanje na Pazinštini vjerojatno ne treba postavljati, ali za one koji ne znaju radi se o 45-godišnjem diplomiranom inženjeru pomorskog prometa koji je postao poznat javnosti kao voditelj na Radio Istri da bi 2009. godine postao načelnik Općine Cerovlje.

Njegovi politički rezultati su pomalo rijetki. Naime, te je godine došao na čelo Cerovlja s čak 64.71% glasova mještana da bi prvi mandat odradio na način da na sljedećim izborima, 2013. godine, dobije pomalo nestvarnu podršku od 83.98% glasova. Četiri godine kasnije, 2017., protiv njega na izbore nije izašao nitko.

Od 2018. godine saborski je zastupnik, a vrlo često u svojim istupima biva pamtljiv i konkretan. Nadamo se kako će i kolumne biti takve.

Pročitajte još...