Čak pet punk i rock bendova svira u petak za Dan Grada Pazina iza Saxa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lani je koncert iza Saxa privukao nekoliko stotina ljudi

Čak pet punk i rock bendova nastupit će na koncertu kojeg organizira caffe bar Sax u petak na Trgu Kristijana Ladavaca. Repertoar je namijenjen za svačiji ukus i za veliki dobno raspon. Nastupit će pazinski bendovi Racibor, pazinsko-zagrebačka kombinacija Sabotaža, „stari lisci“ Angola i TTRT te  regionalna atrakcija u rock punk/trash verziji Pullover iz Osijeka.

Koncert započinje u 19 sati zbog ograničenog vremena trajanja.

Najprije će nastupiti oni najmlađi – pazinski bend Racibor koji je počeo svirati na jesen 2020., no vrlo su izvježbani i dobri, te polako stječu iskustvo nastupima u ovakvim prilikama. David Kalac na bubnjevima, Mihael Milašić na gitari te  Antonio  Juričić, kao vokal i druga gitara izvest će svoje autorske stvari.

Pazinski cover bend TTRT izrazito je poznat pazinskoj publici, a izvodi poznate obrade hard rock klasika, od Partibrejkersa, Chris Isaak, Majke, ZZ top, David Bowie, preko Iron Maidena i drugih.

Angola će izvesti njihov klasični repertoar te nove kompozicije s lani objavljenog albuma „Bogati snovi“.

Korak prema hard coreu napravit će Sabotaža, bend koji djeluje od 2017. godine s iskustvom od 25 nastupa, a čine je Jan Finderle na bassu, Kristijan Matešić – Tuna na bubnjevima i Nikola Marečić – vokal i električna gitara.

Pullover je bend poznat po žestokim punk/rock obradama disco trash hitova iz devedesetih godina prošlog stoljeća, tako u svom glazbenom repertoaru imaju pjesme poput ‘Sherry, Sherry’, ‘Bim Bam Bom’, ‘Javi se’, ‘Da ti nisam bila dovoljna’ i mnoge druge.

Pročitajte još...