Edi East Trance Blues pokazao u Kaštelu zašto “svirati se mora”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bluesom ispunjenu večer podario je pazinskoj publici frontmen Gustafa Edi Maružin sa svojim novim bandom Edi East Trance Blues jučer u pazinskom RocKaštelu.

Koncert je održan u sklopu programa Ministarstva kulture i medija te Hrvatske glazbene unije pod nazivom “Jer svirati se mora 2” namijenjenih organizaciju koncertnih aktivnosti s ciljem ublažavanja posljedica protupandemijskih mjera.

Da je korona polako za nama dokazala je sinoć i publika koja je gromoglasnim pljeskom nagradila ovaj ponajbolji hrvatski blues band, koji se može pohvaliti i prezentiranjem Hrvatske na natjecanju u američkom Memphisu u siječnju ove godine.

“Čujen črčke”, “Ljubav” i drugi hitovi zadovoljili su ukus pazinske publike, koja je u kratko vrijeme mogla po drugi puta odslušati isti koncert.

RocKaštel tako nastavlja s putem zacrtanim u promociji lokalnih autora i umjetnika, pa tako u najavi ima za 11. lipnja koncert Atomskog skloništa dok je za 17. lipnja najavljen koncert atraktivnih Technovikingsa.

Uz glazbenu, prostor će krasiti i likovna izložba pazinskog autora Igora Ilića uz par slika njegove majke Dubravke te Fabija Gasparinija iz Vrsara.

 
Pročitajte još...