IKA provodi istraživanje kulturnih potreba i potrošnje – pomognite i ispunite anketu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

IKA – Istarska kulturna agencija-Agenzia culturale istriana provodi sveobuhvatno online anketno istraživanje kulturnih potreba i kulturne potrošnje građana i građanki Istarske županije te nas je stoga pozvala svih zajedno da ispunimo narednu anketu.

ANKETA

„Kako bismo prikupili kvalitetan uzorak, potrebno je da anketa dopre do što većeg broja zainteresiranih, bez obzira na spol, dob, status, interese i djelatnosti u kojima djeluju. Stoga Vas/vas srdačno molimo da anketu proslijedite svojim korisnicima, kolegama, prijateljima, članovima obitelji.

Istraživanje se provodi u suradnji sa sociolozima izv. prof. dr.sc. Željkom Tonković i doc. dr.sc. Krešimirom Krolom te udrugom Metamedij.

Cilj istraživanja je produbiti postojeća saznanja o obrascima kulturne participacije u Istri te doprinijeti inovativnim kulturnim politikama i mjerama na lokalnoj i regionalnoj razini, koje će podrazumijevati stvaranje materijalnih i društvenih uvjeta za umjetničku produkciju, njenu promociju, razvoj i distribuciju.

Sudjelovanje u anketi u potpunosti je anonimno i dobrovoljno. Svi podaci prikupljeni ovim putem bit će javno objavljeni. Anketa ima 30 pitanja, a samo ispunjavanje traje najviše 15 minuta.

Zahvaljujemo se na uloženom trudu i vremenu u ispunjavanju ankete“, poručuju iz IKA-e.

Pročitajte još...