Nagrađivana predstava “Realisti” Teatra Exit u nedjelju u 20 sati u Spomen domu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nema bolje najave za predstavu “Realisti” teatra Exit koja će se održati u nedjelju, 5. lipnja na daskama pazinskog Spomen doma, s početkom u 20 sati, od činjenice da je na nedavnom festivalu glumca u Vinkovcima nagrađena za najbolju predstavu u cjelini, u konkurenciji među 19 predstava iz prošlogodišnje kazališne produkcije.

U obrazloženju nagrade koja nosi ime glumačkog velikana Vanje Dracha stoji slijedeće:

Nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati svoje snove bez imalo uloženog truda. Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost, narušeni međuljudski odnosi. Realisti nam kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdu vremena u kojem živimo u maniri kabarea kroz kroz parodije i glazbene komentare. Sjajan mladi ansambl, petero beskrajno talentiranih, a uz to I glazbeno nadarenih glumaca Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović kroz smijeh nas odvode u svijet svakodnevnice koja nije najljepša.

Autor teksta je Jure Karas, režiser Matko Raguža u izvedbi Teatra Exit iz Zagreba. Predstava se održava u sklopu obilježavanja Dana grada Pazina, ulaz na predstavu je besplatan, a ulaznice se mogu nabaviti u Caffe baru Epulon s napomenom da se na jedno ime mogu podignuti dvije karte.

Pročitajte još...