Pazin će za vikend goriti od punka i rocka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas i sutra, petak i subotu, u organizaciji pazinskog Centra za mlade Alarm održat će se dva interesantna koncerta alternativne muzike u kojoj će glavni akteri biti pazinski bendovi.

Najprije će u petak na koncertu Rock Utroje nastupiti dobro znani pazinski bendovi Hell Padriño, TTRT i Angola i to na stageu koji će biti postavljen na Trgu Kristijana Ladavaca iza caffe bara Sax. Početak svirke se očekuje iza 19 sati.

U subotu slijedi pravi povratak punka u Pazin na petom po redu festivalu Pazin gori. Publiku će zapaliti četiri pazinska punka benda – Oi Neagra, Fundachi i Racibor kojima će to biti ujedno i prvo predstavljanje pazinskoj publici, te stariji bend pazinsko-zagrebačka kombinacija Sabotaža dok će kao gosti nastupiti zagrebački bend Pankreas.

Ovaj je festival zadnji put održan 2019. godine kada je bila organizirana i ogromna bakljada, pa će željna publika moći poslušati novoizlegle punk “piliće”. Koncert se održava na staroj lokaciji – iza nekadašnjeg pazinskog kina odnosno zgrade današnje Bipe i glazbene škole.

Pročitajte još...