Posljednji dan književnog Bestivala KaLibar  rezereviran je za Envera krivca, Mladena Blaževića, Kristiana Novaka i Zorana Predina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Zoran Predin će ove godine uz predstavljanje knjige, nastupiti i u akustičnom ambijentu Kaštela

Posljednji je dan ovogodišnjeg KaliBar bestivala, književnog festivala koji je nakon Zadra i Varaždina u svom 12. izdanju našao mjesto u srcu Istre – u Pazinu, još točnije u njegovom Kaštelu.

Nakon što je prethodnih dana održan vrlo posjećeni pub kviz, radionice te predstavljanja knjiga koja su ispunila prostor RocKaštela posljednji će dan započeti radionicom kreativnog pisanja riječkog autora Envera Krivca u 16.30 sati. U 18 sati Andrija Škare predstavit će nova zbirka priča Mladena Blaževića iz sela Ćuki kraj Vižinade, koji je upravo izdan pod nazivom “Atlas za slijepe putnike”.

Enver Krivac predstavlja svoju vrlo osebujnu knjigu “Osamotne okolnosti” koju će moderirati njegov sugrađanin Zoran Žmirić.

Za subotnji prime time u 20 sati rezerviran je jedan od najpopularnijih hrvatskih književnika Kristian Novak, koji će predstaviti knjigu “Slučaj vlastite pogibelji“, uz moderaciju Lokotara, ujedno i urednika ove knjige.

Kako je već običaj da festival završi s koncertom, tako će u 21 sat u akustičnom ambijentu srednjovjekovnog pazinskog Kaštela nastupiti poznati slovenski kantautor Zoran Predin. Organizator festivala je Centar za kulturu i obrazovanje Pazin, uz partnerstvo s Centrom za mlade Alarm, Gradskom knjižnicom Pazin i Etnografskim muzejom Istre. Festival je financiran sredstvima Ministarstva kulture i medija.

Pročitajte još...