Prvo javno predstavljanje Književnog kluba pazinskog Centra za mlade Alarm

Facebook
Twitter
LinkedIn

Književni je klub Centra za mlade Alarm Pazin u petak, 10. lipnja, održao prvo javno predstavljanje jedne knjige i odabrali su pazinsku autoricu Janu Prević Finderle i njen prozni prvijenac „Most od sedre“. Program su moderirale voditeljice Roberta Špoljarić i Tiana Lakoseljac.

Iako je književni klub vrlo aktivan i redovito se sastaje te sudjeluje u brojnim drugim književnim prezentacijama kroz ovih devet mjeseci djelovanja te su kroz projekt „ZaMe“, među ostalim organizirali i radionice pisanja.

Zbirka kratkih putopisnih priča „Most od sedre“ izdane 2020. godine u izdanju Malih zvona čine upečatljive crtice iz njezina života, bljeskovi sjećanja na putovanja i putnike s melankoličnim i nostalgičnim tonom, pozivajući čitatelja da se i sam opusti u avanturu.

U ugodnom ambijentu pazinskog Kaštela autorica je pročitala i nekoliko priča iz buduće zbirke, na čijem ćemo se predstavljanju uskoro družiti. U razgovoru s publikom autorica je pričala o dojmovima s najsvježijeg putovanja duž rute Camino de Santiago, za koju će održati prezentaciju u srijedu, 15. lipnja s početkom u 19 sati u pazinskoj knjižnici.

Pročitajte još...