Društvo likovnih stvaratelja Pazin najavljuje novu izložbu – “Avantura u umjetnosti”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Zajedničkom izložbom polaznika dječjih likovnih radionica Društvo likovnih stvaratelja Pazin završava još jedan ciklus edukacije osnovnoškolaca o osnovama likovnosti i kreativnosti.

Desetero polaznika proteklih je mjeseci učilo i kreativno se izražavalo u raznim likovnim tehnikama, a rezultate njihova rada publika će imati priliku vidjeti na izložbi „Avantura u umjetnosti“ koja se otvara u četvrtak, 16. svibnja u 18 sati u prostoru LG galerije u Pazinu.

Emina Putinja, voditeljica dječjih likovnih radionica DLS-a u predgovoru izložbe kaže:

„Svako upuštanje u nešto nepoznato je prilika za istraživanje i učenje, to je sigurno nova avantura koja nam nosi nova iskustva i oblikuje nas u nove osobe.

Za svaku avanturu potrebno je i hrabrosti, i ove godine djeca na tečaju crtanja i slikanja pokazala su se puno hrabrija od nas odraslih. Pokazala su da je umjetnost samo jedna velika avantura kroz igru.“

 U avanturu otkrivanja umjetnosti, ove su se školske godine upustili: Dora Belac, Noemi Bravar, Vito Funčić, Ema Hek, Veronika Lovrinić, Maša Matejčić, Nora Matejčić, Lara Mišon, Karla Putinja i Angelina Selar.

Dječje likovne radionice i ova izložba dio su redovitog programa rada DLS-a koji financijski podržava Grad Pazin, a moći će se razgledati od 16. do 25. svibnja radnim danom od 10-12 i 17-19 sati te subotom između 10 i 13 sati. Dobrodošli!

Pročitajte još...