MORALO SE PONOVITI! Slikanje uz čašu vina i cukerančić po drugi put u Pazinu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Drugi ovogodišnji pazinski Paint & Wine održati će se u petak, 15. rujna u LG galeriji Društva likovnih stvaratelja Pazin s početkom u 18 sati.

Potaknuti velikim interesom građana i publike, pazinski likovnjaci organiziraju novi Paint & Wine ovoga puta posvećen 80. obljetnici Pazinskih odluka o sjedinjenju Istre s domovinom.

Paint & wine namijenjen je svim zainteresiranima, koji se žele okušati u slikarstvu, usvojiti osnovna slikarska znanja, naslikati i ponijeti kući svoj prvu umjetničku sliku.

Svaki od sudionika dobiti će platno sa skicom prepoznatljivog pazinskog motiva koju će uz vođenje dipl. slikarice Anite Pilat i pomoć članova DLS-a dovesti do gotovog umjetničkog djela. Platna, boje, kistove, štafelaje i sve ostale potrebne sitnice osigurava organizator, DLS Pazin.

Za osvježenje svojim odličnim vinima pobrinuti će se Vinarija Mušković iz Tinjana, dok će Reginex iz Pazina sudionike počastiti cukerančićima.

Kotizacija za sudjelovanje na Paint & Wine 2 iznosi 20 €, a uključuje stručno vodstvo, platna i sve potrebne slikarske potrepštine kao i besplatnu degustaciju vina i cukerančića. Broj sudionika je ograničen te je potrebna prethodna prijava na:

dlspazin1@gmail.com  

0918903960 (Nada)

098762671 (Dario)

https://www.facebook.com/dls.pazin

Pročitajte još...