Ovog petka koncert Adama Semijalca i zbora Fige u Pazinu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu ciklusa etno glazbe “EtnoCikl”, koji se redovito održava u Dvorani Istra Spomen doma Pazin, u petak, 17. svibnja, očekuje nas poseban glazbeni doživljaj.

Na sceni će nastupiti poznati hrvatski glazbenik Adam Semijalac uz pratnju ženskog zbora Fige. Koncert započinje u 20 sati, a ulaznice su dostupne od ponedjeljka, 13. svibnja, u prostorima uprave Centra za kulturu i obrazovanje Pazin, od 12 do 15 sati.

Adam Semijalac, široj javnosti poznat kao Bebè Na Volè, svojim je albumima “Time Of Great Depression” i “Hate Is A Wonderful Thing” ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. Nakon prestanka rada pod tim imenom 2021. godine, Adam se okrenuo tradicijskoj glazbi, čime je započeo novu fazu svoje karijere. Najnoviji album “Ode dite” iz 2023. godine, predstavlja vrhunac njegovog kreativnog izraza, gdje tradicionalne instrumente kombinira s modernim blues interpretacijama.

Zbor Fige, koji čine Vinka Bedeković, Zrinka Džoić, Tina Mijolović, Ines Stefanovska i Ana-Marija Zubčić, pridružit će se Adamu na pozornici, donoseći jedinstvenu harmoniju i energiju.

Ovaj nastup predstavlja koncertnu promociju albuma “Ode dite”, koja je odgođena zbog Adamovih zdravstvenih izazova.

Očekujemo vas na jedinstvenom glazbenom putovanju koje spaja tradiciju s modernim zvukom, u srcu Istre.

Pročitajte još...