Sutra u 20 sati u pazinskom Spomen domu je na rasporedu hit komedija “Tere i Luce”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hit komedija „Tere i Luce“ Kazališta Planet Art, koja puni dvorane diljem Hrvatske,  dolazi sutra  Spomen dom Pazin – 10. svibnja u 20 sati.

Predstava „Tere i Luce“ u režiji Marka Torjanca, u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, komedija je intenzivnog tempa puna urnebesnih situacija i neočekivanih obrata u kojoj pratimo dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen.

Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti kao i sva jutra prije njega, ali tog se dana sve promijenilo. Tere i Luce donose potpuno neuobičajenu odluku koja ih vodi u kovitlac događanja koji će zauvijek promijeniti njihove živote.

„Tere i Luce“ je neodoljiva crna komedija s elementima burleske, ali i krimića, trilera, drame i satire te kroz obilje humora progovara o nama danas. Predstava je odmah na premijeri u siječnju ove godine u „Gavelli“ izazvala ovacije i ogroman interes publike te se za nju traži karta više gdje god da se izvodi.

Za sve ljubitelje dobre komedije, ova predstava je prava kazališna poslastica koju će poželjeti pogledati više nego jedanput.

Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr i na prodajnim mjestima u Pazinu: Tisak Media – Muntriljska 1a, Contineo – Trg Male Funtane 7 i Petrol BP Pazin – Ulica Istarskih narodnjaka 25.

Pročitajte još...