Upoznajte zanimljivi svijet gline i keramike na radionici DLS Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Društvo likovnih stvaratelja Pazin organizira radionicu oblikovanja i modeliranja uporabnih i ukrasnih predmeta od gline.

Glina odnosno keramika od davnina su prisutne u mnogim segmentima ljudskog života, od svakodnevne upotrebe za pripremu i konzumaciju hrane do ukrasnih i umjetničkih predmeta.

Želite li izraditi vlastitu šalicu za kavu, vazu, zdjelu za voće ili neki drugi ukrasni ili uporabni predmet DLS Pazin vas poziva na radionicu keramike koja će se održati u utorak, 09.05.2023. u LG galeriji od 18 do 20 sati.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 8 eura, a uključuje sav potrebni materijal i alate za rad, dvostruko pečenje i glaziranje radova te stručno vodstvo labinskog umjetnika Patricia Frankovića.

Radovi nastali na radionici po želji polaznika biti će izloženi na izložbi keramike početkom lipnja, a kasnije ostaju u vlasništvu polaznika.

Radionica se održava u sklopu projekta „Akademija keramike“ koji sufinancira Grad Pazin. Za dodatne informacije i prijave zainteresirani se mogu javiti na:

dlspazin1@gmail.com

0918903960 (Nada)

098762671 (Dario)

Pročitajte još...