Urnebesna predstava Udavače sutra u 19,30 sati u Spomen domu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sutra (petak) će se s početkom u 19,30 sati održati urnebesna komedija Udavače u pazinskom Spomen domu u kojoj glume poznati glumci – Matea Elezović, Jan Kerekeš i Erna Rudnički.

Kazališni hit Udavače britkim humorom baca svjetla reflektora na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kakve niste mogli ni zamisliti, kao i razloge koje pojedince dovode do ‘sudbonosnog da’. Od neobičnog romskog vjenčanja, vjenčanja luckaste bakice u Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a. 

Čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio – Elezović Brdar, Kerekeš i Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Matko Elezović ovim je tekstom ponovno dokazao zašto je jedan od najizvođenijih hrvatskih komediografa.

Predstava je dobila i dvije nagrade – nagradu za najbolje žensko glumačko ostvarenje, 16. Glumište pod Murvom te nagradu publike ‘Najjači smehek’, na 11. Tjednu smijeha u Varaždinu.

Prodaja ulaznica na blagajni Spomen doma sat vremena prije početka predstave.

Pročitajte još...