Zadnji je dan festivala – popodne je na rasporedu kreativna radionica u Centru za mlade Alarm, predstavljanje Đurđice Čilić, Gorana Vojnovića i neobične Ane Paške

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ane Paška osebujna je kantautorica (foto: Oh Joy Lame)

Danas  je  posljednji dan kniževnoh festivala KaLibar Bestivala, a započinje kreativnom radionicom koju će od 16,30 do 18 sati u organizaciji Centra za mlade Alarm, voditi Želimir Periš, dobitnik nagrade t-portala za najbolji roman godine 2020-te Mladenka Kostonoga, a radnja tog romana završava – u Pazinu.

Program će se nastaviti predstavljanjem knjige Đurđice Čilić Novi kraj, od 19 sati u Spomen domu. Razgovor s autoricom vodit će Jana Prević Finderle.

U istom prostoru u 20 sati gostovat će slovenski književnik Goran Vojnović i u društvu Krune Lokotara predstaviti knjigu Đorđić se vraća.
Program završava u 21 koncArtom po nazivom „Salon za uljepšavanje duše“ kantautorice Ane Paške.

Da prvo pazinsko izdanje festivala prođe u neobičnom izdanju, pobrinula se Gradska knjižnica Pazin koja organizira happy hour, u kojem će građani moći doći od 23 sata do pola noći u knjižnicu, podružiti se i vratiti knjige bez naplate zakasnine.

Festival je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture, Grada Pazina i Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu. 

Pročitajte još...