HVALA NA SVEMU! Gradonačelnica Jašić primila dugogodišnju ravnateljicu OŠ Vladimira Nazora, Zdenku Turkalj-Čohilj

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom odlaska u mirovinu dugogodišnje ravnateljice Zdenke Turkalj-Čohilj gradonačelnica Suzana Jašić održala je prijem u znak zahvalnosti za predani rad donedavne ravnateljice Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin.

Donedavna ravnateljica Zdenka Turkalj-Čohilj, inače diplomirana pedagoginja, svoj radni vijek započela je krajem 80-tih godina na radnom mjestu pedagoško-organizacijskog voditelja u Radnoj jedinci „Vladimir Gortan“ Trviž. Kroz radni vijek stalno se usavršavala, ulagala dodatne napore u poboljšanje sustava obrazovanja pa je tako 2008.godine zaposlena na mjestu voditeljice Područnih škola Trviž i Kašćerga. Uz to obavljala je i poslove pedagoga u područnim školama.

U zvanje stručne suradnice promovirana je krajem 2006. godine, a od 2010. do 2012.godine obavljala je poslove pedagoga u Matičnoj školi Pazin i područnim školama. Ravnateljica najveće Osnovne škole u Hrvatskoj, Vladimira Nazora Pazin postaje 2012.godine, a svoj radni vijek završila je upravo na tom radnom mjestu početkom svibnja 2022. godine.

Tijekom 36 godina rada u odgoju i obrazovanju Zdenka Turkalj-Čohilj ispratila je mnoge generacije djece. Istaknula je kako je svoj posao uvijek obavljala predano, bez obzira na uloge koje je obavljala.  Sa sjetom se prisjetila svojih početaka i djece tada. U svom radnom vijeku doživjela je nekoliko kurikularnih reforma, digitalizaciju školstva a naposljetku i pandemiju virusa COVID-a 19 koja je bila možda i najveći izazov.

Uz Zdenku Turkalj-Čohilj prijemu je prisustvovao i novo izabrani ravnatelj Ivan Štefanić, koji je svoju dužnost preuzeo 13. svibnja 2022. godine. Istaknuo je zadovoljstvo što je jednoglasno izabran za novo vodstvo škole, te nadu da će opravdati dano mu povjerenje. Nastavlja s projektima, novim izazovima s ciljem kako bi učenici i učenice, ali i njihovi roditelji pripremili djecu za nastavak školovanja.

Donedavnoj ravnateljici želimo sve najbolje, a novo izabranom ravnatelju puno uspjeha u radu!

Pročitajte još...