Novi program osposobljavanja – tečaj njemačkog jezika za iznajmljivače obiteljskog smještaja i radnike u turizmu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U pazinskom Pučkom otvorenom učilištu imaju novi program u ponudi. Radi se o tečaju njemačkog jezika za iznajmljivače obiteljskog smještaja i radnike u turizmu.

Pripremite se za nadolazeću ljetnu sezonu i spremno dočekajte goste komunicirajući na njemačkom jeziku prije, tijekom i nakon njihovog boravka u smještaju.

Bilo da radite u turističkom sektoru ili iznajmljujete obiteljski smještaj svjesni ste da je komunikacija na njemačkom jeziku neizostavan dio poslovanja.

Polaznici će tijekom tečaja usvojiti osnove njemačkog jezika (vokabular, pravila izgovora, brojevi), naučiti kako ostvariti uspješan prvi kontakt s gostima (predstavljanje svoje ponude, uzimanje osobnih podataka, formule pristojnosti), kako ih uputiti u turističku ponudu grada/mjesta, kako riješiti moguće pritužbe vezane uz boravak, kako naplatiti uslugu, ispitati zadovoljstvo i prigodno se oprostiti.

Tečaj počinje 6. ožujka 2024. i traje 30 školskih sati. Nastava će se odvijati u učionici Spomen doma u Pazinu, 3 puta tjedno, srijedom i četvrtkom od 18.00-19.30 te subotom od 8.00-11.00.

Za više informacija i prijavu nazovite 099 8102 050 ili pošalite mail na obrazovanje@puckouciliste-pazin.hr.

 

Pročitajte još...