POU Pazin definitivno postao Centar za kulturu i obrazovanje Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ono o čemu se već pričalo, postalo je i službeno – Pučko otvoreno učilište Pazin postalo je Centar za kulturu i obrazovanje Pazin. Danas su se i obratili javnosti:

„Dragi suradnici, partneri, korisnici i posjetitelji,

S velikim zadovoljstvom i ponosom vas obavještavamo da od današnjeg dana, Pučko otvoreno učilište u Pazinu ulazi u novu fazu svog razvoja i djelovanja pod novim imenom – Centar za kulturu i obrazovanje Pazin.

Ova promjena naziva odražava našu sveobuhvatnu posvećenost ne samo obrazovanju već i kulturi, umjetnosti, i zajednici koju smo godinama gradili i koju ćemo nastaviti razvijati s još većim entuzijazmom. Centar za kulturu i obrazovanje Pazin će i dalje nastaviti nuditi i razvijati visokokvalitetne edukativne programe, radionice, predstave, koncerte, kino projekcije i brojne druge aktivnosti koje obogaćuju našu zajednicu.

Zahvaljujemo vam na dugogodišnjoj podršci i povjerenju te se radujemo budućim suradnjama i projektima pod našim novim imenom. Vjerujemo da će ovaj korak dodatno ojačati naše misije i vizije te doprinijeti daljnjem rastu i razvoju naše zajednice.

Vaš Centar za kulturu i obrazovanje Pazin“, stoji u kratkoj objavi.

Pročitajte još...