Pozivaju se zainteresirani za privremeni rad u dječjem odmaralištu Špadići za provedbu programa ljetovanje djece, poznati su i termini smjena!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Centar za kulturu i obrazovanje Pazin u suradnji s osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin, Gradom Pazinom i općinama Pazinštine, organizira ljetovanje učenika i učenica u Dječjem odmaralištu Špadići.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u jednoj ili više smjena, molimo Vas da prijavu podnesete ispunjavanjem obrasca na navedenim linkovima u nastavku;

Za dodatna pitanja kontakt osoba je Irena Boljunčić (052 /616-571). Rok za podnošenje prijave je utorak, 21.04.2024. godine. Planirano je sedam smjena (od petka cca 17 sati do petka cca 17 sati), počevši s 28.06.2024. godine kako slijedi;

  1. smjena od 28.06. do 05.07.2024.
  2. smjena od 05.07. do  12.07.2024.
  3. smjena od 12.07.  do 19.07.2024.
  4. smjena od 19.07.  do 26.07.2024.
  5. smjena od 26.07. do 02.08.2024.
  6. smjena od 02.08. do 09.08.2024.
  7. smjena od 09.08. do 16.08.2024.

U svakoj smjeni bit će 37 djece te voditelj smjene, 4 odgajatelja, kuhar i pomoćnik u objektu koji tijekom cijele smjene borave i noće u objektu.

Dužnosti voditelja/ice smjene:

Voditelj smjene odgovoran je za cjelokupno funkcioniranje odmarališta tijekom smjena na način da odmaralište tehnički, logistički i sadržajno funkcionira u najboljem interesu djece, sukladno protokolu. Zadužen je za koordinaciju i superviziju osoblja u obavljanju njihovih poslova, naručivanje potrošnog materijala, brigu o implementaciji dnevnog i tjednog plana aktivnosti te rješavanje problema i koordinaciju s vlasnikom odmarališta.

U slučaju većih problema, obavezan je o istima upoznati nadležnu osobu u Osnovnoj školi i Gradu Pazinu. Voditelj prikuplja Izvještaje o radu odgojitelja u smjeni te Gradu Pazinu predaje i vlastito Izvješće o obavljenom poslu uz prijedloge i preporuke za poboljšanje boravka djece u Odmaralištu. Voditelj smjene treba imati vlastiti automobil koji će se koristiti za obavljanje poslova voditelja te će istima biti refundiran putni trošak.

Dužnosti odgajatelja/ice:

Odgojitelj je primarno zadužen za funkcioniranje manje grupe djece smještene u pojedinoj sobi (jedan odgajatelj – jedna soba) sukladno pedagoškim standardima i Protokolu, ali s velikim doprinosom funkcioniranju cjeline (grupe, programa i sl.). Odgojitelji predlažu provedbu različitih aktivnosti i sudjeluju u njihovoj pripremi i realizaciji. 

Odgajatelji se tijekom dnevnog odmora ili grupnih aktivnosti u odmaralištu mogu dogovarati oko pauze i prihvaćanja odgovornosti za cijelu skupinu djece, uz znanje voditelja odmarališta. Na kraju smjene (razdoblja rada) odgojitelj je dužan dostaviti Voditelju odmarališta iste smjene Izvještaj o obavljenom poslu uz prijedloge i preporuke za poboljšanje boravka djece u Odmaralištu. Prednost imaju osobe s pedagoškim iskustvom.

Dužnosti kuhara/ice:

Kuhar je dužan voditi cjelokupno poslovanje kuhinje, od planiranja obroka u okviru raspoloživog budžeta, i pripremanja obroka, do koordiniranja osobe ili osoba koja mu/joj pomaže oko pripreme i raspodjele obroka. Potrebe i narudžbe koordinira s voditeljem odmarališta.

Dužnosti pomoćnika u objektu:

Pomoćnik u objektu zadužen je za ispomoć kuharu u pripremanju i podjeli obroka, brigu oko čistoće sanitarnih čvorova i zajedničkih prostorija u objektu (2x dnevno i prema  potrebi), pripremu kreveta prilikom izmjene grupa/smjena te ispomoć u drugim poslovima prema uputi voditelja.

Predviđeni neto iznos naknade za voditelja odmarališta za jednu smjenu iznosi 400,00 eura, za odgajatelja 340,00 eura, za kuhara iznosi 400,00 eura te za pomoćnika u objektu 320,00 eura. Naknade će biti isplaćene putem ugovora o djelu.

Pročitajte još...