ŠEST DANA ZABAVE I UČENJA: “Nutty Scientists Ljetni kamp” u ZEC Kontija za djecu od 7 do 12 godina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Više od devet milijuna djece širom svijeta već više od 20 godina sudjeluje u Nutty Scientists provjerenim programima, usklađenima sa znanstvenom normom Next Generation Science Standard (NGSS).

Nakon niza uspješnih radionica na području Istre u proteklih 4 godine, otkako je Nutty Scientists stigao u Hrvatsku, s vama dijelimo informaciju o održavanju Nutty Scientists znanstvenog ljetnog kampa za djecu od 7 do 12 godina koji će se u suradnji s Znanstveno edukativnim centrom Kontija, održati u dva termina (30.6.-5.7. ili 7.7.-12.7.).

Poslati dijete u Nutty Scientists® – kamp prije svega znači dati mu priliku da na zabavan i interaktivan način istraži i upozna preciznije svoje znanstvene talente kroz šestodnevnu uronjenost u razna znanstvena područja – od kemije, biologije, ekologije i fizike, pa sve do astronomije i inženjerstva. Danas gotovo da nema karijere budućnosti koja ne zahtijeva neke od STEAM – vještina.

Ideja Nutty Scientists® – kampa je doprinijeti pripremanju djece za život poticanjem znatiželje o znanstvenim fenomenima i svakodnevnoj primjeni stečenog znanja, a sve kroz preispitivanje osobne svrhe i afiniteta. Vaše će se dijete iz kampa vratiti osnaženo, znatiželjno i sretno!

Povezat će se dodatno samo sa sobom i sa svojim talentima što će mu omogućiti da kvalitetnije sudjeluje u ostalim aktivnostima i programima, uključujući onaj školski.

Personalizirani pristup kroz rad u iznimno malim skupinama, kroz puno samostalnog rada i rada u parovima, te kroz pametnu specijalizaciju Nutty Profesora za pojedine radionice i grane znanosti, ono je što Nutty scientists ljetni kamp čini ekstremno zabavnim ali i edukativnim u isto vrijeme.

Obrazac za prijave nalazi se na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzcFikijG-T8GcifKwv_08KDorUi2cOieEdBQtKrTDhwXasQ/viewform

O lokaciji:

Znanstveno edukativni centar (ZEC) Kontija je projektiran kao „Kuća u prirodi“ sa solarnim izvorom energije i vlastitom vodospremom, a zamišljen je kao trajni centar edukacije iz područja prirodnih i tehničkih znanosti prvenstveno za mlade (učenike i studente) uz korištenje laboratorijske opreme i suvremenih metoda poučavanja i eksperimentiranja, te ambicijom da u budućnosti postane svojevrsni centar izvrsnosti.

Na ovaj će način djeca imati priliku uživati u čistom zraku i netaknutoj prirodi te uz znanstvene radionice, također naučiti vrijedne informacije o očuvanju okoliša.

BROŠURU/PROGRAM ŠESTODNEVNOG KAMPA MOŽETE PREUZETI OVDJE. https://drive.google.com/file/d/1QFdrty7M7wgmHhf930_QoLKkKzRcJGcV/view?usp=drive_link

Kamp će se održati u 2 termina, od 30.6. do 5.7. i od 7.7. do 12.7. što znači da će djeca u kampu boraviti ukupno 6 dana i 5 noći. Rane prijave traju do 15.3. nakon čega vrijedi puna cijena kampa.

Informacije o prijavama i detaljima izvođenja programa možete zatražiti na: morena@nuttyscientists.hr.

Pročitajte još...