FOTOGALERIJA | Veliki broj poznatih uzvanika na svečanoj sjednici cerovljanskog Općinskog vijeća

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas se na malom, ali veoma simpatičnom, „trgu“ u Pazinskim Novakima održala svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Cerovlje. Ivan Jurada, predsjednik Vijeća ju je vodio, uz moderatoricu Melitu Gržić Pincin, a načelnik Elvis Šterpin okupljenima je iznio referat o napravljenom u proteklih godinu dana o čemu ćemo više sutra.

Ono što je upalo u oko je broj istaknutih političkih osoba koje su danas odvojile vrijeme kako bi podržali Cerovljane. Bili su tu saborski zastupnik Emil Daus, dožupan Tulio Demetlika, predsjednik IDS-a i načelnik Općine Barban Dalibor Paus, gradonačelnica Grada Pazina Suzana Jašić, čelnici Lupoglava (Franko Baxa), Svetvinčenta (Dean Perković), Marčane (Predrag Pliško), Lanišća (Roberta Medica), Svetog Petra u Šumi (Mario Bratulić), Grožnjana (Claudio Stocovaz), Žminja (Željko Plavčić), Bala (Edi Pastrovichio), direktorica TSZI Sanja Kantaruti te veliki broj gospodarstvenika, što pazinskih, što od strane tvrtki koje ulažu u lokalitet Općine Cerovlje.

Dodajmo da su prisutni bili i iz Udruge antifašista Pazinštine, a uz Šterpina, Demetliku i Dausa, govor je održao i Milan Antolović, baš na temu Dana antifašističke borbe. Sve su svojim nastupima obogatili osnovnoškolci, a o njima i o ovogodišnjim laureatima te ostalim detaljima sa same Sjednice – donosimo sutra.

Pročitajte još...