Održan sastanak cerovljanskog načelnika Šterpina i predstavnika Hrvatske pošte, dogovoreni daljnji postupci, a stanovnici se mole za još malo strpljenja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Krajem lipnja u prostorijama Općine Cerovlje održan je sastanak sa g. Hrvojem Felkerom, izvršnim direktorom Sektora upravljanja mrežom poštanskih ureda regije 6, odnosno Primorsko-goranske i Istarske županije.

Načelnik Općine Cerovlje iznio je problematiku kašnjenja isporuke poštanskih pošiljaka, opomena koje stanovnici dobivaju i činjenice da su stanovnici ogorčeni trenutnim stanjem po pitanju isporuke poštanskih pošiljaka.

U razgovoru s izvršnim direktorom Sektora upravljanja mrežom poštanskih ureda regije 6, odnosno Primorsko-goranske i Istarske županije saznali smo kako su natječaji za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta otvoreni, no kako je veliki izazov fluktuacija radnika s kojom se Hrvatska pošta suočava, i to pogotovo za vrijeme ljetne sezone, te kako upravo zbog toga treba više vremena da se predmetna problematika riješi i da se upražnjena radna mjesta popune.

Obje strane iznijele su svoje viđenje predmetne situacije te eventualna rješenja kao što je primjerice trenutno rješavanje problematike kroz reorganizaciju dostave i preraspodjelu poštara do zapošljavanja novih djelatnika.

Izvršni direktor Sektora upravljanja mrežom poštanskih ureda regije 6, kao predstavnik Hrvatske Pošte d.d. izvijestiti će Općinu Cerovlje o poduzetim i realiziranim koracima.

Stanovnici Općine Cerovlje mole se za još malo strpljenja. Općina Cerovlje će i dalje, na način na koji je to moguće, biti prisutna u rješavanju predmetne problematike i nastaviti komunicirati sa predstavnicima HP-HRVATSKE POŠTE d.d. u nadi za čim skorijim rješavanjem trenutne situacije.

Pročitajte još...