Poduzetnim raspravama do bolje poduzetničke slike u Općini Cerovlje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Razvojna agencija Srce Istre ponovo provodi poduzetne rasprave u sklopu projekta „Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka“. Ovoga puta rasprave će se održati u Općini Cerovlje 28. svibnja te su namijenjene poduzetnicima i obrtnicima s toga područja.

Cilj ovih okupljanja je povezati mlade poduzetnike i obrtnike sa šireg područja Pazinštine, kao i one koji to tek planiraju postati, s onima koji odlučuju u njihovoj zajednici, kako bi zajedničkim razmišljanjem i raspravom došli do najboljih ideja i prijedloga poticaja za mlade poduzetnike i obrtnike na području središnje Istre.

Zašto bi se trebali  prijaviti?

  • u dobroj i sigurnoj atmosferi razgovarat ćemo o potrebama mladih poduzetnika i obrtnika, a posebno u smislu dostupnosti poslovnih prostora i raznih poticaja za osnaživanja i unaprjeđenje poslovanja
  • sudionicima rasprava će biti predstavljeni i planovi izgradnje budućih poduzetničkih inkubatora na području središnje Istre

Očekivano trajanje rasprave je 2 sata. Kako bi se osigurala sigurna atmosfera za razmjenu mišljenja, rasprave će biti zatvorenog tipa što znači da je potrebno najaviti svoj dolazak na e-mail: anja.sumberac@rasi.hr, najkasnije do petka, 24.5.2024.

Sudionicima će po prijavi biti dostavljen detaljniji program prema kojem će se održati rasprava.

Rasprave se provode u okviru projekta „Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka“, koji partnerski provode Razvojna agencija Srce Istre, Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i Centar za mlade „Alarm“ Pazin. Projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus +.

Pročitajte još...