To leto su „mačkare“ kratke, ali subotnji maskenbal u Borutu trajati će do dugo u noć!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sve je spremno za spuštanje zastora na ovogodišnje „mačkare“, barem što se tiče noćnih fešti. Mladi iz Boruta pozivaju svih u veliki grijani šator na njihovom igralištu gdje će ove subote tamo biti već među narodom dobro najavljeni maskenbal!

„Prišlo nan je i 5. godišnje doba a to znači samo jeno, da je mačkarano ludilo zavladalo svuda oko nas. Red je priša i na nas zadnji maskenbal prije glavneh mačkar, to leto su kratko mačkare pa idemo jako još malo“, govore Borućani koji vas pozivaju na zabavu uz Remix band i Lucky band.

„Oni se štabelo prontivaju da sopu dok zadnji ne gre doma. Ki ni bi za Božić na fešti ili ni prova imat će sad priliku za se najis pizze iz krušne peći. Za sve ostalo tu je šank na kojemu neće nič falit. Ni ča čekat, krenite maske prontivat bogate nagrade za skupine, pojedince i parove. Pridite va Borut,neće van bit žal jer nas čeka pravi pakal“, rekli su organizatori.

Oni su čak se potrudili i saznati vozni red za vlak pa oni koji žele mogu iz Pule do Boruta od 19:42 u subotu večer (u Borut stiže u 21:20) te se vratiti u nedjelju ujutro iz Boruta u 5:25, a u Pulu će vlak stići u 7:07, prema voznom rasporedu.

Živio pust!

Živile mačkare!

Pročitajte još...