U subotu ćemo saznati prvaka cornhole zimske lige koja se od studenog igra u Cerovlju!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jedno od najbrojnijih sportskih natjecanja u središnjoj Istri u 2023. godini dolazi polako kraju. Naime, Cornhole zimska liga igra se u Cerovlju te će ove subote, od 15 sati, odigrati završnica lige.

Sudjeluje čak 20 ekipa, a nakon 19. kola ligu predvodi ekipa Zlatica. U međusobnim dvobojima bilo je toliko napeto da niti jedna ekipa nije uspjela ostati neporažena. U idućem tjednu odigrava se završnica lige.

U srijedu razigravaju ekipe između 13.-20. mjesta za prolazak u osminu finala, dok se u četvrtak i petak odigrava osmina finala.

Ekipa ELS Design

Završnica lige odigrava se u subotu (03. veljače) kada će se osam ekipa borit za titulu najboljih u ovogodišnjoj zimskoj ligi.

Osigurane su i vrijedne nagrade. Četiri ekipe koje ispadnu u četvrtfinalu dobiti će 50 eura, a četvrtoplasirana momčad 150 eura. Trećoj ekipi pripasti će 250 eura, a viceprvaku čak 400. Pobjednik zimske lige u Cornholeu zaslužiti će čak 600 eura!

Pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledat napete utakmice koje se – kako bi bilo još interesantnije – odigravaju na dva dobivena seta. Cornhole zimska liga koja je krenula u studenom 2023. godine završava se ovog tjedna – čestitke organizatorima i igračima na posvećenosti i angažmanu!

Ljestvica nakon regularnog dijela
Pročitajte još...