VELIKA FOTOGALERIJA: Turnir u Zajercima ima “ono nešto”, ponovno je atmosfera bila ugodna, domaćin opet na tronu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer se u Zajercima, prekrasnom zaseoku jednako toliko atraktivne Grimalde, održao tradicionalni malonogometni turnir. U duhu tradicije, tamo se često prošlost ponavlja, u onom najboljem mogućem smislu.

Krenimo od početka – atmosfera na tom je turniru nesvakidašnja. Možda je najbolje reći kako je postotak onih koji su došli po najveći pehar neznatan u odnosu na broj sportaša koji su se došli zabaviti i uživati u specifičnom turniru koji se na unikatnom igralištu u Zajercima igra s tri igrača u polju dok gol čuva vratar. Cijeli turnir, od 18 sati do nešto iza ponoći, suvereno je odsudio Sandi Orbanić.

U toj konstelaciji snaga, domaća Grimalda je, ponovno tradicionalno, na krilima najboljeg igrača i strijelca turnira, Noela Buždona, osvojila i ovaj turnir, pobijedivši u finalu Artem Patronus, dok je treća momčad na kraju bila Bračana. Najboljim golmanom turnira, apsolutno zasluženo, proglašen je Ryan Škrlj iz redova ekipe Artem Patronus.

Otprilike tijekom polufinalnih utakmica uključila se tu u priču i harmonika, pa gitara i bubanj, a fešta je potrajala do dugo u noć. Fantastično je vidjeti mlade Grimalde kako poslužuju dobro raspoložene goste i sportaše – još jednom je turnir u Zajercima opravdao i nadmašio sva očekivanja!

FOTO: Tina Pejković

Pročitajte još...