FOTOGALERIJA | Češići još jednom pokazali da su mjesto fantastičnih fešti – i ove godine je „pod pinima“ bilo sjajno!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mjesto Češići u Općini Gračišće u protekla su tri dana ugostili više stotina sportskih rekreativaca, ali i mladih i nešto starijih željnih zabave. Jasno, najviše pažnje uzeo je malonogometni turnir na kojem je nastupalo čak 16 momčadi.

Najbolji igrač turnira, Igor Lepinjica, poveo je svoj HMRM do naslova prvaka, a u finalu su bili bolji od Plavog Puta. Pićansko-pazinska nogometna mladost okupljena pod imenom „Sexy mornari“ osvojili su treće mjesto, a njihov je bio i najbolji vratar turnira – Darko Dušić.

U cornholeu je slavio Loris Mahović, barem kada je u pitanju airmail, a prvacima u turniru parova postali su Sanel Ibračević i Alen Jakus. Na drugom mjestu su završili Edi Baračić i Benjamin Guštin, a na trećem Katarina Belac i Dean Mogorović dok su na četvrtom turnir okončali Toni Zović i Loris Mahović.

Održao se i turnir u briškuli. Danijel Buršić i Elvis Pincin su osvojili pobijedivši u finalu Marinu i Marka Milanovića. Slavko i Dean su stigli do trećeg mjesta, a Luka i Jurica do četvrtog.

„Zahvalu upućujemo svim susjedima u Češićima, ali i svim sponzorima koji su s nama i uz nas od početka fešte“, rekli su organizatori koji mogu biti itekako ponosni na odlično odrađen posao.

Pročitajte još...