PD Glas Istre organizira memorijalnu brdsku-trail utrku “Elvira Putina”, prijave traju do sutra, 15. ožujka!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Planinarsko društvo Glas Istre organizira drugu po redu Memorijalnu brdsku–trail utrku Elvira Putina na trasi od Lupoglava do Korita iznad Brgudca koja će se održati u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine.

Planinarsko društvo (PD) Glas Istre organizira „Memorijalnu brdsku-trail utrku Elvira Putina“ koja će se održati 19. ožujka 2023. sa startom u 10:30 iz Lupoglava i trasom koja ide prema Planinarskoj kući Korita (iznad Brgudca).

Staza je duga 8,58 kilometara s visinskom razlikom od 655 metara, a skoro cijelim putem se kreće po označenoj planinarskoj stazi duž prelijepih obronaka Ćićarije te kroz Park prirode Učka.

Ovom obnovljenom utrkom, oživljena je prva brdska utrka u Istri koju je PD Glas Istre organizirao početkom 90-tih godina prošlog stoljeća. Utrka je posvećena dragoj i posebnoj planinarki Elviri Putina.

Prijave: počinju od 28. veljače i traju do 15. ožujka 2023. godine.

Prijaviti se možete na e-mail pd.glas.istre@hps.hr.

Natjecatelji tijekom utrke ne smiju zagađivati okoliš. Sav otpad dužni su nositi sa sobom jer tako čuvamo prirodu. Pozivaju se svi sportaši, rekreativci, planinari, šetači i sanjari da se pridruže u što većem broju i uveličaju ovaj obnovljeni sportsko-rekreativni događaj!

Pročitajte još...