DAN OPĆINE: Vikend ispred nas donosi i veliku feštu u Motovunu

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: David Matković/DM Photo

Općina Motovun u vikendu ispred nas slavi općinski dan. Sve počinje 5. kolovoza 2023. od 17 sati kada je na rasporedu Balinjerada od Ressela do Andrettija u Kanalu, a dva sata kasnije je otvorenje izložbe „Argonaut 2023: Priče moga grada“ u Galeriji Pet Kula.

Nadalje, vinari Motovunštine i Turistička zajednica općine Motovun pozivaju vas u subotu s početkom u 20:30 sati na „Wine Garden“ | Motovun Wine Experience.

Vinsko-glazbena večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti najbolje motovunske vinarije.

Događanje će pratiti akustična glazbena podloga u izvedbi sjajnog dua Last Minute iz Rijeke, koji će upotpuniti ljetnu vinsku večer na vrhu čarobnog Motovuna.

Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti degustacijsku čašu po cijeni od 7 EUR (uključena je okovratna vrećica za čašu i jedan degustacijski bon). Cijena degustacijskih bonova je 1,50 EUR (svježa vina) i 2,50 EUR (odležana vina).

Za ukusne suhomesnate zalogaje koji odlično idu uz vrhunska vina zadužen je OPG Žminjski gušti iz Žminja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i priuštite si čarobnu vinsko – glazbenu večer pod zvijezdama, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri!

Vinsko – glazbene večeri pod nazivom “Wine Garden” se na ovoj prekrasnoj lokaciji održavaju treću godinu za redom.

Dan kasnije, u nedjelju 6. kolovoza, također povodom Dana Općine Motovun vas na glavnom motovunskom trgu od 20:30 sati zabavljaju talentirane pjevačice i pjevači udruge Mali veliki mikrofon, a u 21:30 sati na scenu stupa sjajni Night Express Band. Ulaz je besplatan, vidimo se u Motovunu!

Pročitajte još...