Mario Bratulić nakon završetka sajma “S klobasicom u EU” uputio mnoge zahvale i najavio još dvije manifestacije

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon još jednog super-uspješnog međunarodnog sajma „S klobasicom u EU“, načelnik Općine Sveti Petar u Šumi, Mario Bratulić, javno se obratio putem društvenih mreža, a povodom završetka tog sajma.

„Dragi naši, protekli vikend bili smo domaćini 8. međunarodnog sajma S klobasicom u EU. Sajam je održan na novoj lokaciji kod Hrvatske kuće kobasica. Hvala svim izlagačima, sudionicima i posjetiteljima našega sajma. U svečanom otvaranju je sudjelovala ministrica poljoprivrede Marija Vučković sa suradnicima, a jučer je sajam posjetio predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. U sklopu sajma smo održali mini konferenciju s panelima, gurmet klobasice i vino, predstavili smo naše nacionalne i međunarodne partnere, vitezove od kobasica i najbolje cheefove s naših prostora“, poručio je Bratulić pa okončao:

„Ove godine je svjetska prvakinja u nadivanju klobasica na beku postala supetarka Tamara Stojšić Turčinović, a nagrada za najbolji izložbeni prostor ide u ruke Histrisa. Udruga Birikina iz Pule održala je posebni dječji program za najmlađe. Hvala svima na podršci, hvala sponzorima, donatorima i pokroviteljima. Odmah krećemo s pripremama za 9. međunarodni sajam koji će se održati od 17. do 19. ožujka 2023. Ove godine nas još očekuje “2. ljetni noćni sajam” i nova manifestacija “istarska prašćina”. Živili“, dovršio je načelnik Općine Sveti Petar u Šumi, Mario Bratulić.

Pročitajte još...