Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta “Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”. Ovoga puta, rasprave će se održati u Općini Sv. Petar u Šumi 8. svibnja.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže raspravi, bez obzira jesu li već iskusni poduzetnici ili tek razmišljaju o pokretanju vlastitog posla. Cilj susreta je povezati mlade poduzetnike i obrtnike s lokalnim donositeljima odluka kako bi zajednički identificirali potrebe i osmislili poticaje za razvoj poduzetništva na području središnje Istre.

Na raspravama će se u dobroj atmosferi raspravljati o temama poput dostupnosti poslovnih prostora i poticajima za unaprjeđenje poslovanja. Također, bit će predstavljeni planovi izgradnje budućih poduzetničkih inkubatora na području središnje Istre.

Rasprave će trajati otprilike 2 sata, a kako bi se osigurala sigurna atmosfera za razmjenu mišljenja, molimo sudionike da najave svoj dolazak na e-mail: anja.sumberac@rasi.hr, najkasnije do petka, 3. svibnja 2024. Detaljan program rasprave bit će dostavljen svim prijavljenim sudionicima.

Ove rasprave provode se u okviru projekta “Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”, koji partnerski provode Razvojna agencija Srce Istre, Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i Centar za mlade “Alarm” Pazin. Projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus +.

Pročitajte još...