VELIKA FOTOGALERIJA | Nakon ovakve manifestacije u Svetom Petru u Šumi, sve što treba je dignuti se i aplaudirati svima uključenima!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Večeras su spušteni zastori na još jedan međunarodni sajam „S klobasicom u Europu“. Načelnik Općine Sveti Petar u Šumi Mario Bratulić s razlogom je zadovoljno promatrao atmosferu jer se u supetarskoj dvorani skupilo neočekivano mnogo ljudi.

Kako i ne bi – mnogo kvalitetnih zalogaja, vina i dobrog ugođaja te sjajna glazba koja je mnoge ‘zanjihala’ u razgovoru. Ovakvih će sajmova sigurno biti sve više jer su epicentar dobre zabave, poslovnih razgovora, ali i ugodnih humorističnih priča nakon kojih se dobrog raspoloženja posjetitelji vraćaju svojim kućama.

Bilo je zaista sjajnih proizvoda, mnoge smo i kušali te uvidjeli kako kvaliteta ni najmanje nije sporna. Nije previše profesionalno, ali ovog puta moramo izdvojiti OPG Franjul čija nas je istarska ‘panceta’ dobro osvojila. No, pogledajte tko je sve bio na ovogodišnjem izdanju međunarodnog sajma „S klobasicom u Europu“, uz apsolutne aplauze Općini Sveti Petar u Šumi, načelniku Mariju Bratuliću i svima uključenim u organizaciju.

Ako smijemo biti toliko otvoreni, ove pohvale prema njima dolaze bez ikakve suradnje s organizatorima sajma. Jednostavno, svima uključenima svaka čast na organiziranju ovakvog događaja!

Pročitajte još...