HIŽA ISTARSKOG PRŠUTA | Za vrijeme ISAP-a posebne ponude – burgeri s pršutom i kokteli!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tijekom Internacionalnog sajma pršuta u Tinjanu jako dobro posjećena će i ove godine biti Hiža istarskog pršuta koja se nalazi tek malo niže niz cestu od ulaza u prostor sajma.

Hiža Istarskog pršuta ima za cilj prezentirati i promovirati istarski pršut tijekom cijele godine. Na području Općine Tinjan postoji nekoliko registriranih proizvođača ove poznate delicije koji se mogu pohvaliti brojnim nagradama na domaćim i međunarodnim sajmovima.

Osim istarskog pršuta, u ponudi su i ostali tradicionalni suhomesnati proizvodi, panceta, ombolo, kobasica, kosnica. Hiža Istarskog pršuta sastoji se od ugostiteljskog dijela i trgovine. Pršut i ostale delicije moguće je konzumirati u objektu ili kupiti.

Za vrijeme ISAP-a radno vrijeme Hiže istarskog pršuta je: danas, petak do 23 sata, subota od 9:00 do 23 sata, a u nedjelju od 9:00 ujutro sve do 22 sata navečer.

Uz uobičajenu ponudu (suhomesnate plate, pršut za ponijeti, vino, proizvodi lokalnih OPG-ova…) za vrijeme ISAP-a imaju i posebnu ponudu. Od 16 sati počeli su danas (petak) nuditi koktele vinarije i destilerije Rossi, a u subotu i nedjelju nude sjajne burgere s pršutom.

Posjetite ih!

 

Pročitajte još...