Iz Tinjana pozivaju na biciklijadu povodom međunarodnog sajma pršuta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Internacionalni sajam pršuta ISAP u Tinjanu manifestacija je koja spaja edukaciju, degustaciju, sport, kulturu i zabavu, pa tim povodom organiziraju biciklijadu te pozivaju sve ljubitelje rekracije da se 15. listopada pridruže “Biciklijadi ISAP 2022” u Tinjanu sa startom u 10 sati.

Provedite subotu 15.listopada istražujući biciklističke staze i šumske putove Općine Tinjan, obojane magičnim nijansama jeseni, a nakon tog nezaboravnog iskustva, uživajte u programu, najboljim pršutima svijeta i drugim delicijama koje će biti u ponudi ISAP-a.

Okupljanje je u 9 sati pod tinjanskim ladonjama te se tada primaju prijave do 10 sati kad starta biciklijada na kojoj će se voziti ukupno 33 kilometra.

Prijavite se online putem obrasca:

https://bit.ly/3Uy0a29

Prijave su važne kako bi organizatori znali broj sudionika zbog organiziranog ručka, a kotizaciju plaćate na licu mjesta. Cijena kotizacije za sudjelovanje je 60 kuna, a uplatom će vam biti osigurana okrjepa na stazi, zajednički ručak nakon završetka utrke te ulaznica za ISAP.

„Svakako mislimo i na sigurnost, pa zato svi sudionici na biciklijadi moraju imati kacigu, pumpu za gume, rezervnu zračnicu i ispravan bicikl, uz entuzijazam i dobru volju.

Uplatom kotizacije sudionici preuzimaju punu odgovornost za moguće ozljede ili štetu koju prouzroče sebi ili trećim osobama“, poručuju organizatori.

Pročitajte još...