Općina Tinjan za svoje dvije značajne manifestacije od Istarske županije dobila čak 90 tisuća kuna!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općina Tinjan je objavila koliko su dobili bespovratnih županijskih sredstava za njihove dvije manifestacije kojima je u središtu – pršut. Zahvaljujući nepovratnim sredstvima Istarske županije, tinjanske manifestacije Ljetni festival istarskog pršuta i ISAP podižu se na još višu razinu.

U ponedjeljak 17. listopada u pazinskom Spomen domu općinski načelnik Goran Hrvatin je s s istarskim županom Borisom Miletićem i pročelnikom Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo Istarske županije, Eziom Pinzanom, potpisao ugovor o sufinanciranju Internacionalnog sajma pršuta i Ljetnog festivala istarskog pršuta u Tinjanu.

Prema tom ugovoru, Općini Tinjan dodijeljeno je 10.000 kuna za Ljetni Festival istarskog pršuta te 80.000 kuna za ISAP. Novac osigurava Istarska županija na osnovu javnog poziva za dodjelu sredstava. Cilj je bio omogućiti bespovratna financijska sredstva za sufinanciranje projekata/programa iz područja poljoprivrede, šumarstva, ribarstva i vodnog gospodarstva.

Pročitajte još...