Danas kreće Rokova u Motovunskim Novakima, izvučene su i skupine sportskih turnira

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: TZSI

Tradicionalno, sredinom kolovoza na rasporedu su Rokove, pučke fešte u mjestima gdje je zaštitnik Sv. Rok, a tako je i u Motovunskim Novakima. Tamo će proslava ovogodišnje Rokove trajati od 15. do 19. kolovoza.

Dakle, kreće danas, kada se odigrava turnir u cornholeu te natjecanje u airmailu, a osim osiguranog obroka za igrače i besplatan grah za sve prisutna, tu su i vrijedne nagrade.

Za prvo mjesto u cornhole najbolji će par dobiti dva pršuta, a drugoplasirani će dobiti dva sira. Treće mjesto donosi salamin i sir, a četvrto mjesto dva salamina. Za sva četiri mjesta osigurani su pehari i nagrade sponzora!

Dan kasnije, u srijedu 16. kolovoza na rasporedu je kino na otvorenom, a onda u četvrtak 17. i petak 18. kolovoza igraju se skupine malonogometnog turnira koji okuplja 16 momčadi podijeljenih u četiri skupine:

A – SS Boca Juniors, Ekipa sa šanka, Novaki, Bocova družina

B – Bronza, Novo Naselje, 95/96, Novo Šijana

C – Cargo club, CB Učka, Maestral, Škropeti

D – Kumpiri, Potpićan 98 CB Timeout, Artem Patronus, Boki i prijatelji

I malonogometni turnir privlači mnoge zbog sjajnih nagrada – prvoplasirana momčad će dobiti pečeno janje, a viceprvak turnira pečeni odojak. Za treće mjesto dobija se sir, a za četvrto „kašeta bire“. Naravno, tu su i nagrade za najbolje pojedince turnira – golmana, igrača i strijelca.

Sve se završava 19. kolovoza u subotu kada je na rasporedu završnica malonogometnog turnira te zabava do ranih jutarnjih sati uz DJ Foku!

Pročitajte još...