ŠKROPEĆANSKA FEŠTA | Igor Lepinjica poveo HMRM do titule prvaka, a sve završilo pravom ‘štalom’ Gustafa!

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Škropećanska fešta” održala se minulog vikenda i okupili veliki broj mladih iz cijele Istre, dakako, najviše iz središnjeg dijela. Proslava „Škropećanske fešte“ počela je 24. srpnja kada su osnovnoškolci zagospodarili tamošnjim malonogometnim terenom.

Na turniru su bile četiri ekipe: Škropeti, Pazinski boysi, Hakeri i Pazinka Junior te su potonji na kraju osvojili prvo mjesto. Nakon toga, uslijedilo je pravo malo ‘svjetsko prvenstvo’ u malom nogometu. Naime, čak 32 momčadi sudjelovale su ove godine na malonogometnom turniru u Škropetima, što je apsolutni raritet.

Završnica se odigrala u petak, od osmine finala do finala. Pobjednik turnira je ekipa HMRM, drugi su završili ekipa Setum, a treći Plavi put. Najbolji igrač turnira je Igor Lepinjica (HMRM), najbolji strijelac turnira je Manuel Rudela (Plavi put), a najbolji golman je Ivan Valenta (Setum).

U subotu se održao i turnir u mori, a nakon toga su konce preuzeli Lucky band i Gustafi. Ne treba ni reći kako je nastupila prava ”štala’, a bilo je i mnogo onih koji su subotnju ljetnu noć skratili plesom i pjesom.

Pročitajte još...