OSOBA KOLOVOZA 2023 | Matko Videkić dobio najviše glasova, kojih je i ovog mjeseca bilo iznenađujuće mnogo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Osoba mjeseca postala je jedna od onih rubrika koje se pojačano prate na Kampanji, ali nas svejedno ponekad iznenadi količina različitih glasača. Naime, naš alat za ankete ne dozvoljava više glasova s IP adrese pa stoga smo veoma ponosni kad vidimo da je ovog mjeseca glasalo čak 774 čitatelja našeg portala.

Matko Videkić je predsjednik Malonogometnog kluba Futsal Pazin te jedan od glavnih organizatora dugogodišnjeg turnira Memorijal Igor Iggy Stranić, koji je zapravo puno više od samog turnira izvrsnih ekipa s poluotoka.

Turnir je posebno bitan jer privlači veliki broj mladih, krenuo je prije više godina kao humanitarni turnir s ciljem pomoći Igoru Straniću, no nakon njegove prerane smrti, nastavlja sa svojom humanitarnom notom i posebnom vibrom.

Ona se ove godine itekako osjetila, a memorijal još je jednom pokazao da ima „dušu“. Posebno je bilo dirljivo bilo finale turnira kada je zapaljeno 15-ak baklji, a više stotina posjetitelja zapjevalo jednu od neformalnih pazinskih himni “Zgor potoka”.

Matko je ovog puta dobio 326 vaših glasova, odnosno 42.1 % te mu čestitamo na tituli! Također, Josipu i Valteru čestitamo na nominaciji, odnosno na uspješnim periodima iza njih.

Osoba kolovoz 2023 - Kampanja:
Pročitajte još...