OSOBA MJESECA PROSINCA 2023: Kome ćete dati glas – Željku, Patriciji ili Dineli?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prosinac kao mjesec uvijek je prepun predblagdanskih veselih događanja, a ova je rubrika na svjetlo dana lansirala naše sugrađane, koji su u mnogočemu izuzetni. Sudeći po tome koliko je bilo glasova na prošlomjesečnom glasanju, vidi se da je naišla na plodno tlo i da je kod vas – čitatelja, izazvala brojne pozitivne komentare i reakcije.

Ovaj su mjesec tako obilježile tri izuzetne osobe, a vašim klikom ćete izabrati koja je po vama osoba posljednjeg mjeseca u 2023. godini.

ŽELJKO ŠPERANDA – rijetki su glazbenici koji se mogu pohvaliti dugovječnošću na sceni, a za sada osim Anelida i Atomskog skloništa na istarskom poluotoku nema takvih osim ovog pazinskog umjetnika. Početkom prosinca proslavio je 40. obljetnicu rada pazinski bend Sweet Home, s brojnim prijateljima i članovima benda popularni Kico, u narodu poznatiji kao pazinski Elvis Presley, pruživši tako retrospektivu koja je uključila velik broj glazbenika koji su se izredali na improviziranoj pozornici pazinskog Epulona.

PATRICIJA JEDREJČIĆ – dugogodišnjoj predsjednici Planinarskog društva “Pazinka” iz Pazina u prosincu je na adresu je stiglo i najveće priznanje koje je moguće dobiti u toj branši – nagrada za najbolji društveni rad u planinarskoj udruzi. Izvršni odbor HPS-a svake godine odlučuje o dodjeli godišnjih nagrada udrugama, akcijama i pojedincima koji su se istaknuli svojim rezultatima u HPS-u u tekućoj godini.

Kako stoji u obrazloženju nagrade, ona se dodjeljuje Patriciji Jedrejčić koja se u ovoj godini osobito istaknula svestranim kvalitetnim organizacijskim radom u svojem društvu, vođenjem planinarske škole i velikog broja izleta, angažmanom u županijskom planinarskom savezu te povezivanjem s drugim udrugama i ustanovama na području Istre.

DINELA KAZALAC – ova je multitalentiralana pjevačica iz Karojbe nastupila u The Voiceu bila sjajna u svom nastupu. Mlada 18-godišnja Dinela Kazalac iz Karojbe jedva je čekala punoljetnost kako bi ostvarila svoj san i prijavila se na TV show The Voice, najcjenjeniji tog tipa od većine pratitelja takvih glazbenih događaja. Pjevala je pjesmu “Stone cold” od Demi Lovato, a njena mentorica Vanna joj je poručila kako si je izabrala zahtjevnu pjesmu te je izrazito pohvalila. Pred Dinelom je očito bogata karijera.

Anketa je okončana.

Osoba prosinca 2023 - Kampanja:
Pročitajte još...