Davor Janžić i Dejan Tonejc pobjednici ovogodišnjeg međunarodnog boćarskog turnira “Velika Nagrada Pazina”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Večeras je na pazinskom vanjskom boćalištu boćarskog centra „Aleksandar Anzur“ okončano 13. izdanje međunarodnog turnira „Velika nagrada Pazina“. Ove godine je glavna nagrada od deset tisuća kuna otišla u Sloveniju.

Naime, Davor Janžić i Dejan Tonejc odigrali su gotovo savršen turnir, svojim protivnicima tijekom turnira nisu prepustili puno poena te su na kraju turnira dobili zasluženi pljesak potpuno ispunjenih tribina oko boćališta.

VN-Pazina-20221

Oni su u finalu pobijedili Igora Vretenara i Franka Ladavca koji također trebaju biti ponosni na turnir koji je iza njih, a u finalu jednostavno nisu mogli iznenaditi slovenske majstore. Oni su u polufinalu pobijedili dva odlična istarska boćara, Darijana Živolića i Ivana Lukšića, dok su Janžić i Tonejc bili bolji od Marina Križmanića i Davida Šircelja.

Turnir je i ove godine obilježilo pravo sportsko ponašanje svih sudionika, a sigurno da veseli i veliki broj mladih boćara na tribinama tijekom završnice. Pazin ima veliku tradiciju boćanja, a to se još jednom pokazalo i danas.

Pročitajte još...