Poznato osam boćarskih parova koji će u nedjelju dati novog pobjednika Velike nagrade Pazina

Facebook
Twitter
LinkedIn

U subotu, 4. kolovoza 2023. godine 88 parova iz Slovenije, Italije, Crne Gore i Hrvatske, u osam boćarskih dvorana i natkrivenih boćališta u županijama Istarskoj i Primorsko-goranskoj, krenulo je s natjecanjem na 14. Velikoj nagradi Pazina, najvećem međunarodnom turniru u parovima u Hrvatskoj i zemljama okruženja, a na kraju dana ukupno osam se parova plasiralo u četvrtfinale.

Među četvrtfinalistima su i četiri boćara istarskih klubova, Davor Jelovica (Pula) koji igra sa nekadašnjim članom Istre Poreč, Slovencem Martinom Zdaucom, zatim Mateo Načinović (Istra Poreč) koji nastupa s nekadašnjim klupskim suigračem iz riječkog Vargona Zoranom Cuculićem, potom Milan Celija (Divšići) čiji je suigrač Aleksandar Bradičić (Liganj, Lovran), te nekadašnji svjetski i europski prvaci, branitelji naslova pobjednika turnira Slovenci Davor Janžič i novi član Istre Poreč Dejan Tonejc.

Hrvatske boje u četvrtfinalu će braniti mladići iz Svetoj Jakova iz Jadranova, Lovro Šipek i Leon Petz, a u konkurenciji su i tri slovenska para, Tadej Premru i Damjan Sofronievski, Jaka Štremfel i Dejan Korošec, te nekadašnji član Trio Buzeta Anže Petrič i Erik Čeh.

Završnica, nedjelja, 6. kolovoza 2023., Pazin, Boćarski centar “Aleksandar Anzur”

10:30 sati – izvlačenje parova četvrtfinala

11:00 sati – četvrtfinale

14:30 sati – polufinale

17:00 sati – finale

Pročitajte još...