Super važna pobjeda pazinskih boćara!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer su odigrane utakmice drugog kola Liga za prvaka i za ostanak u boćarskoj Superligi. Pula je glatko poražena kod vodećeg Bistona, dok su Porečani još lakše savladali Metković koji je, sada je apsolutno jasno, „zalutao“ u gornji dom.

Nakon dva kola, odnosno osam utakmica (jer im se prenose utakmice iz regularnog dijela) Biston ima 18, Pula 15, Istra Poreč 12 bodova, a Metkovci su četvrti s tri osvojena boda u skoru s prethodno navedenima.

Spomenimo samo da je u redovima Pule, bez obzira na poraz, opet sjajan bio Petar Barlian, s dvije pobjede i porazom u preciznom izbijanju gdje je ostvario čak 25. S druge strane, Istra Poreč u Metkoviću nakon uvodnih 4:4 nije pustila mnogo domaćinu. Tri pobjede u tom susretu ostvario je Nenad Tadić, dok su svi ostali raspoloženi suigrači slavili u dva okršaja s Metkovcima.

U Ligi za ostanak „show“. Posljednji Sokol Orbico stigao je sada na devet bodova jer je s 21:5 pobijedio Sveti Jakov koji na čelu ima 15 bodova. Boćari Pazina upisali su zlata vrijednu pobjedu, 8:18, kod Zrinjevca te ga tako preskočili na ljestvici. Sada Pazinjani imaju 13 bodova, a Zrinjevac je vodeći sa petnaest.

Par Ivančić-Lanča i trojka Hrelja-Jurman-Štihović slavili su za uvodnih 4:4, a onda su u tehničkim disciplinama Pazinjani otišli na 6:12. Već je tu bilo jasno kako bi bodovi mogli s ove strane Učke. Ivan Lanča pobijedio je u oba para uz odličnu igru, a najbolji pojedinac susreta bio je Nikola Hrelja, s tri pobjede.

zrinjevac-pazin-super-liga-za-opstanak-16
Pročitajte još...