FOTOGALERIJA | Započela je pazinska Hell malonogometna liga, favoriti krenuli snažno

Facebook
Twitter
LinkedIn

Utakmicom Palmaflor CB Bolera i Ulja Komarije započelo je novo izdanje pazinske Zimske lige u malom nogometu koja nosi ime generalnog sponzora, Hell tvrtke. Uvodna utakmica završena je pobjedom 0:2 Ulja Komarije, a momci predvođeni Bonacom, Kastratijem i Bankom dominirali su veći dio utakmice, iako je mlada pulska momčad pokazala kvalitetu.

Paolo Juričić pogodio je za rano vodstvo Elvinho Gljive AO Trumić protiv Plavog Puta, ali kada se plava „makina“ zagrijala, semafor je pokazivao 5:1. Ipak, uporni Labinjani smanjuju na 5:3 na kraju. Najnapetije bilo je u okršaju HMRM-a i žminjskog The Bara.

Igor Lepinjica je vukao HMRM i na kraju ga doveo do pobjede u posljednje dvije minute, iako su ih Žminjci dvaput „lovili“, a u jednom trenutku i imali prednost od 2:1. Mladi juniori Pazinke nisu uspjeli parirati iskusnim momcima iz Kašćerge, a slična sudbina dočekala je i, također mlađahne, Lumi klince koji su poraženi od moćne Seline.

Za kraj dana, cerovljanske Noćne Ptice su bez većih problema savladale treću izrazito mladu momčad, potpićanski Time Out. Naredno kolo na rasporedu je u subotu, 3. prosinca.

A skupina: Kašćerga, Palmaflor CB Bolero, Ulja Komarija, NK Pazinka

B skupina: Plavi Put, Lumi Klinci, Selina, Elvinho Gljive AO Trumić

C skupina: HMRM, Time Out Potpićan, Noćne Ptice, The Bar Žminj

SUBOTA, 26.11.

16:00 Palmaflor CB Bolero – Ulja Komarija 0:2

16:40 Plavi Put – Elvinho Gljive AO Trumić 5:3

17:20 HMRM – The Bar Žminj 4:3

18:00 Kašćerga – NK Pazinka 8:0

18:40 Lumi Klinci – MNE Selina 0:6

19:20 Time Out Potpićan – Noćne Ptice 1:5

 

Pročitajte još...