MEMORIJAL „IGOR IGGY STRANIĆ“ | U prekrasnom ambijentu, ispred više od 500 gledatelja nakon bakljade, Plavi put do titule prvaka!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Krcat, ali apsolutno krcat gledateljima bio je svaki pedalj oko malonogometnog terena kraj škole i stadiona u Pazinu. Subota je donijela završnicu u kojoj su četvrtfinala itekako opravdala očekivanja, a u polufinalu vidio se žustar, ali i kvalitetan nogomet.

Plavi put je u polufinalu savladao žminjski Čago 2:0, nakon čega je kasnije žminjska momčad stigla do „bronce“ pobijedivši Kašćergu koju je prethodno u polufinalu porazila Selina. Prije samog finala najdirljiviji dio večeri.

U spomen na prerano preminulog suigrača i prijatelja, diljem terena krenula je „bakljada“ nakon koje je uslijedio dugotrajni pljesak za Iggya. Ta je emotivna atmosfera sigurno dala dodatni poticaj Plavom Putu koji je u finalu s 3:1 pobijedio Selinu i fešta domaćina i organizatora je mogla krenuti.

Najbolji strijelac turnira sa sedam golova bio je Igor Lepinjica iz ekipe HMRM-a, a najbolji vratar bio je Robert Kuzma, čuvar mreže Plavog puta. Najboljim igračem turnira proglašen je Manuel Rudela, također igrač Plavog puta.

Pazinski Stranićev memorijal još je jednom pokazao da ima „dušu“, a broj gledatelja bio je gotovo nevjerojatan za okvire ljetnog turnira. Bilo je lijepo i emotivno vidjeti, a dio toga je i na fotografijama, kako igračima Plavog puta ovaj memorijalni turnir za prerano preminulog prijatelja puno znači – kao da dosad nisu osvojili i organizirali stotine malonogometnih turnira.

Pročitajte još...