Pazinski hakleri pod imenom HMRM osvojili veliki memorijalni turnir u Puli, Igor Lepinjica ponovno oduševio

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jedanaesti turnir po redu u čast preminulog Vladimira Peleska – Masnog, legendarnog oružara Istre, održan je ove nedjelje u Puli. Kao i dan ranije u Nedešćini, pazinska je momčad osvojila titulu najboljih, ovog puta pod imenom HMRM.

U finalu su bili bolji od Stella Šijane Juniorsa koje su pobijedili 5:2, a prije toga su redom pobjeđivali sjajne momčadi poput Grina, Šijane Spartans i Domino Malinga te su apsolutno zasluženo Pazinjani odnijeli i ovu titulu.

Najboljim vratarom turnira proglašen je Dino Krizmanić, jedan od trenutno najpoznatijih DJ-a u Istri kojem očito odlično ide i među vratnicama. Osim njega, za HMRM igrali su Patrick Rabar, Nikola Ivetac, Luka Delšeno, Ivan Rojnić, Manuel Rudela, Mate Ivetić, a bio je s njima i ozlijeđeni Andrea Maružin.

Bio je tu još jedan majstor koji je i proglašen za najboljeg strijelca i igrača turnira, a koji je zaslužio i poseban odlomak. Igor Lepinjica postigao je devet pogodaka, a kompletni turnir odigrao je na čak i za njega ekstremno visokoj razini. Bio je to vikend iz snova za „Lepija“ koji je osvojio dva turnira, a na jednom i drugom bio je najbolji igrač i strijelac.

Spomenimo da je na memorijalu Vladimira Peleska Masnog nastupilo čak 20 momčadi.

Pročitajte još...