Plavi Put fantastičan na otvaranju labinskog Novogodišnjeg malonogometnog turnira

Facebook
Twitter
LinkedIn

Završio je prvi dan na Novogodišnjem turniru u Labinu, skupine A, B, C i D dale su prve parove osmine finala. U skupini A prvo mjesto osvojili su Harlem Klinci AO Trumić sa dvije pobjede, a drugo mjesto i prolaz osigurali su dečki iz Tanga Karbon. Pomlađena Santa Domenica CB Veteran završila je put na turniru.

Rezultati skupina A:

Tango Karbon – Harlem Klinci AO Trumić 1:2

Santa Domenica c.b. Veteran – Tango Karbon 1:3

Harlem Klinci AO Trumić – Santa Domenica c.b. Veteran 7:1

U skupini B gledalo se sraz dvije pazinske ekipe, polufinalista Ulice, Kašćerge i Plavog Puta. Obje ekipe pobjedile su Varkaš d.o.o. u prvoj utakmici, te su međusobno odlučivale o prvom mjestu u skupini. Plavi Put bio je dominantan sa čak 9:1 uz maestralnu predstavu Lepinjice i osigurao je osminu finala protiv Tango Karbona, dok će Kašćerga igrati protiv Harlem klinaca.

Rezultati skupina B:

Varkaš d.o.o. – Kašćerga 0:6

Plavi put – Varkaš d.o.o. 9:1

Kašćerga – Plavi Put 1:9

U skupini C žilavi Potpićanci izgubili su svoje prve dvije utakmice, tako da su Čago Žminj i Valdebek odlučivali o prvom mjestu. U odličnoj utakmici slavio je žminjski Čago i osigurao osminu finala sa bolje pozicije.

Rezultati skupina C:

Time Out Potpićan – Valdebek 3:5

Čago Žminj – Time Out Potpićan 3:2

Valdebek – Čago Žminj 1:3

U skupini D mladi dečki iz MNE Gumeno oprostili su se nakon dvije utakmice od turnira, a Harlem AO Trumić i Automobili Višković u posljednjoj utakmici dana odlučivali su o prvom mjestu. U dinamičnoj utakmici punoj prilika, bolji su bili Viškovići i uzeli prvo mjesto u skupini.

Rezultati skupina D:

Harlem AO Trumić – MNE Gumeno 4:2

MNE Gumeno – Višković Automobili 1:12

Višković Automobili – Harlem AO Trumić 2:0

PAROVI OSMINE FINALA subota:

18:00 Harlem Klinci AO Trumić – Kašćerga

18:40 Čago Žminj – Harlem AO Trumić

19:20 Plavi put – Tango Karbon

20:00 Višković Automobili – Valdebek

Veterani su odigrali skupinu A gdje su najbolji bili Potpićanci, a ekipa iz Pule Agencija Medior je druga. Od turnira su se oprostili veterani Santa Domenice CB Alt.

Rezultati veterani skupina A:

Potpićan Alutrade – Agencija Medior 4:1

Agencija Medior – Santa Domenica c.b. Alt 4:1

Santa Domenica c.b. Alt – Potpićan Alutrade 1:5

U polufinale idu Potpićan Alutrade sa prvog i Agencija Medior sa drugog mjesta. Danas futsal u Labinu kreće sa klincima U9 od 11:00, veterani igraju u maloj dvorani od 12 do 14:00, a od 14:00 na programu su seniori u obje dvorane. Osmina finala počinje u 18:00.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…