Ove subote u Pazinu veliki košarkaški derbi – Marko Krulčić: “Očekujemo izazovnu utakmicu”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Košarkaši Pazina su nakon deset odigranih kola druga momčad A2 lige Zapad, odnosno Druge muške lige Zapad. U konkurenciji deset klubova, dosad su upisali osam pobjeda i dva poraza te puni samopouzdanja dočekuju Pulu 1981.

A pulski košarkaši zasad nisu napravili krivi korak. Imaju maksimalnih deset pobjeda i Pazinjane sigurno čeka zahtjevni susret. No, oni su već dosad puno napravili, a mi smo porazgovarali s Markom Krulčićem, jednim od najefikasnijih šutera.

„Da budem iskren, rezultati su iznad očekivanja s obzirom na naše treniranje. Nismo baš svaki dan zajedno na terenu, ali kad igramo, stvarno se povežemo. Taj spoj individualnih talenata i  povezanosti igraca na terenu  nam donosi uspjeh. Prema vrhu mislim da nas je najviše gurnula ta sama volja za pobjedom i da pokažemo nas potencijal kao ekipa“, rekao je Krulčić pa najavio subotnji derbi.

„Pula 1981 je zaista jaka ekipa, a kako bismo im parirali, trebamo se usredotočiti na čvrstu obranu i efikasne napade. Očekujemo izazovnu utakmicu, posebno s obzirom na njihova nedavna pojačanja. Brza tranzicija i posvećenost igrača po meni su najvažniji faktori koji bi mogli presuditi.“

Kako smo rekli, ove subote, 20. siječnja 2024. pazinski košarkaši zaslužuju da ih puna dvorana podrži u borbi protiv sjajnih košarkaša Pule 1981.

Pročitajte još...