Borna Kovačević s ‘kreča’ pogodio pazinski trobod na Hreljinu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prepuni skepse otišli su danas Pazinjani na put u Hreljin. Nakon nekoliko utakmica u kojima nisu bili pravi, u kojima nisu postigli rezultate na koje su navikli svoje navijače, današnji put u Hreljin, obzirom na situaciju kod Naprijed bio je put u “poznato”.

No, da to ipak nije tako pobrinuli su se Pazinjani i kući se vraćaju sa trobodom. Ne toliko vrijednim, koliko poštenim. A to je najbitnije.

Do pobjede su stigli pogotkom Borne Kovačevića sa bijele točke nakon prekršaja nad Andreom Maružinom već u jedanaestoj minuti susreta. Nakon toga, čuvali su i sačuvali svoju mrežu i ponosni se vraćaju u Pazin.


HRELJIN – Igralište Lonja – 3. HNL ZAPAD – 24. kolo – SUDAC: Zvonko Radić (Kastav), POMOĆNICI: Milan Kukuljan (Podkilavac) i David Ružić (Kaštelir)

NAPRIJED – PAZINKA PAZIN 0:1 (0:1)

Žuti kartoni: Ciani, Leskur, Begić (Naprijed)

Crveni karton: Rukavina (Naprijed) – 90′

Strijelci: 0:1 Kovačević 11′ (11 m)

NAPRIJED: Ciani, Simanović, Agaj Bl., (46. Mance), Kauzlarić (56. Kuši), Mioč (75. Rukavina), Tomljanović (86. Jakovljević), Barišić, Leskur, Polić, Begić, Pleše

Trener: Branko Panić

PAZINKA PAZIN: Denić, Pavar E., Pinčan, Pavat N., (90. Pauletić), Matika, Rabar, Tanković, Žgomba, Kovačević (82. Flegar), Maružin (89. Žgomba), Peršić

Trener: Elvis Brajković


Pročitajte još...