Jedini istarski nogometni prvoligaš u luksuznom resortu u Balama predstavio dresove za novu sezonu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometni klub Istra 1961 je danas u Balama, točnije u Meneghetti Wine Hotel & Wineryu, predstavila nove dresove za sezonu 2023/2024. Treba reći kako je klub od ove sezone obučen u Joma dresove, a da se klub za narednu sezonu odlučio za nešto jednostavnije dresove, bez detaljnijih uzoraka.

Međutim, sve pohvale zaslužuju Melinda Kečan, press manager i Paula Zbodulja, community manager, jer je segment kluba kojim se one bave vjerojatno najviše napredovao u godinama iza nas.

Melinda Kečan

Predstavljanje je vodila elokventna Melinda koja je objasnila značaj dresova te su pušteni kratki videozapisi koji su najprije pokazali kako je to bilo godinama unazad, a onda i promo materijali za narednu sezonu.

Nakon toga izašli su i modeli koji su fotografirani od strane medija i mnoštva partnera te sponzora. Dresovi su nekome lijepi, nekome manje, a nekome ne, na kraju krajeva to je stvar ukusa, ali jedno je sigurno – predstavljanje za novu sezonu bilo je na visokoj razini – od ideje, lokacije pa sve do realizacije.

Pročitajte još...