Minimalni poraz Pazinke, a najbolji igrač susreta bio je protivnički vratar

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Foto Mondo

Veoma važna pobjeda Brodograditelja danas u Pazinu, u susretu nakon kojeg su s razlogom glasno proslavili trobod. Naime, prvo ime utakmice, bez ikakve dvojbe, bio je gostujući vratar Carlo Jurak koji je u nastavku upisao nekoliko maestralnih obrana.

Sigurno najznačajnija je ona kada je inače odličnom izvođaču Ivanu Rojniću obranio jedanaesterac, ali Jurak je branio i udarce Ivetca te Funčića u trenucima kada su domaći simpatizeri već slavili pogodak. Za napomenuti je i da su domaći u još dva navrata tražili jedanaesterac.

Uljanik je svoju najstrožu kaznu dobio u 25. minuti, i to apsolutno opravdano, a Milivoj Simeunović bio je siguran realizator. Njegov snažan prizemni udarac okončao je u maloj mrežici za 0:1. Uljanik je imao još dvije solidne prigode, ali nisu najbolje reagirali.

Veliki uzdah tribina dogodio se na samom kraju, kada je Juraka jedna lopta preletjela zbog čudnog odskoka, ali je na gostujuću radost, a domaće razočaranje, lopta okončala pokraj gola. Za kraj, spomenimo i kako je prve minute u seniorskom dresu upisao 16-godišnji Atilio Marečić.

PAZIN – Gradski stadion Egidije Marion – TREĆA NL ZAPAD – 17. kolo – SUDAC: Sandro Miličković (Rijeka) POMOĆNICI: Hrvoje Perkov i Dominik Salaj (Rijeka) DELEGAT: Katarina Radić (Novi Vinodolski)

PAZINKA – ULJANIK 0:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Simeunović 25′-11m

Žuti kartoni: Rojnić, Pavat N., Ivetac (Pazinka) Gjurchinoski B., Perić-Komšić (Uljanik)

PAZINKA: Mendiković, Rojnić, Pauletić J. (64. Funčić), Pavat N. (69. Šaina), Ivetac, Milovan (90. Pauletić L.), Tanković, Šugar (90. Marečić), Matika, Rabar, Maružin

Trener: Saša Lukman

ULJANIK: Jurak, Žgomba, Pajković (53. Glavaš), Batelić (76. Topić), Mašović, Simeunović (67. Radonić), Gjurchinoski B. (76. Kovačević), Perić-Komšić, Žiković, Jereb, Giljanović

Trener: Saša Kolić

Pročitajte još...